O Tunelu

Mi smo maleni Jazz bar smješten ispod pruge na adresi Školjić 12 u Rijeci.

Naše radno vrijeme je:
Ponedjeljak – Četvrtak…..16:00 – 01:00
Petak…………………………16:00 – 02:00
Subota……………………….17:00 – 02:00
Nedjeljom, Tunel ne radi.

Osim uživanja u našem, …pa, u najmanju ruku neuobičajenom ambijentu starog cestovnog tunela, kod nas možete gotovo svakog ponedjeljka, srijede, četvrtka, petka ili subote prisustvovati koncertima domaćih i inozemnih jazz i blues majstora uz poneku eskapadu prema različitim glazbenim žanrovima.

Najave skorašnjih događanje pogledajte na vrhu ove stranice, a cjelokupni program kluba možete pronaći nakon teksta koji upravo čitate, u odjeljku – Program.

Svaki ponedjeljak organiziramo Electric Jam Session na kojem možete uživati u žanrovski šarolikim izvedbama raznih formalnih i neformalnih skupina glazbenika.

Utorcima se trudimo ponuditi što raznolikiji sadržaj (čitanja poezije, tribine, koncerti, razni neopisivi sadržaji), tako da je to dan za sve one koji vole svaštarenje.

Srijedom organiziramo Accoustic Jam Session prilikom kojega inzistiramo na uporabi akustičnih instrumenata.

Četvrtak je dan za “ozbiljne koncerte”, petak i subota su obično dani za tulum i napokon dan kad ne morate pratiti nikakav sadržaj, nego jednostavno uživati u druženju sa ostalim poklonicima naše male podzemne (podpružne) oaze, ali ponekad možete naletjeti na kakav koncert i tim danima.

A, ako pak želite baš dobro zagrijati tabane, gospodin Smeđi Šećer pobrinuti će se za to svojim funk ritmon u večeri naslovljenoj, a kako drugačije nego “Smeđi Šećer uživo”, svake treće subote u mjesecu.

Ako Vas sve to nije ponukalo da nas posjetite, onda navratite i osjetite ispijanje jutarnju kavicu (ili večernju čašicu) dok Vam dvjesta tona čelika u vidu željezničke kompozicije juri nad glavom, a vi uživate daskajući na valovima mreže svih mreža putem naše besplatne pristupne točke.

Rezervacije i kontakt:

A, da bi u svemu tome mogli uživati za vlastitim stolom, istog možete rezervirati osobno u “Tunelu” ili telefonom na broj (051) 327-116.

Naša e-mail adresa je: jazz@jazztunel.com, pa kontakt s nama možete uspostaviti i tim putem, što bi ako ste zainteresirani za nastup ili organizaciju nekog događanja u našem tunelu bilo svakako poželjnije.

Virtualna šetnja:

U nastavku, zahvaljujući sjajnim ljudima iz Mint Medie možete vašim virtualnim bićem prošetati našom malom oazom.